maandag 16 juni 2014

Donderdag a.s.: afsluiting klas 2 Music Lab en Multimedia & Design

Beste ouders en leerlingen van klas 2 Music Lab en Multimedia & Design,

Het einde van het schooljaar zit er bijna op en daarmee ook wederom een jaar Talentstroom Multimedia & Design (MD) en Music Lab (ML). Er is ook dit jaar weer kennis en vaardigheden opgedaan die in het teken stonden van media, mediaberoepen en verschillende mediatoepassingen. We willen ouders graag een indruk geven van de ontwikkeling die leerlingen hebben doorgemaakt. Daarom willen we u graag uitnodigen voor een eindejaarsafsluiting op donderdagmiddag 19 juni.

Behalve voor leerlingen van klas 2 is het ook een afsluiting van de derdejaarsleerlingen. De leerlingen uit dit leerjaar die de Talentstroom positief kunnen afronden, ontvangen op de afsluiting een speciaal certificaat. Dit kan gebruikt worden als onderdeel van een portfolio bij een vervolgopleiding.
Op de eindejaarsafsluiting zullen derdejaarsleerlingen van de Talentstromen ML en MD diverse workshops verzorgen waarbij ouders, broertjes, zusjes en overige familieleden van harte welkom zijn.

 Het programma is als volgt:
16.00 u. Inloop met koffie/thee en iets lekkers
16.15 u. Welkom en toelichting van de projectleiders
16.45 u. tot 17.45 u. Keuzeprogramma van drie workshops
17.45 u. Uitreiking certificaten
18.00 u. Nazit onder het genot van een hapje en een drankje. Muzikale omlijsting: klas 3 ML

Docenten en klassenassistenten van de Talentstroom waarderen uw aanwezigheid enorm. Wilt u aangeven of u komt en met hoeveel personen? Dan kunnen we daar rekening mee houden. We zouden uw aanmelding graag uiterlijk woensdag 18 juni tegemoet zien door een mailtje te sturen naar: talentstroom@csg-comenius.nl

Wij hopen u op 19 juni te begroeten op locatie Mariënburg, in de kantine.

Namens het team van Music Lab en Multimedia,


Met vriendelijke groet,
Mevr. de Jager
Projectleider